Εμείς & τα Νέα μας



Φωτεινή Ψαθά

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος  Μαραθούσας, Πλατανοχωρίου

Φίλες και Φίλοι  μου…..ο κύβος ερίφθει!

Η Υποψηφιότητα μου ως Τοπική Σύμβουλος Μαραθούσας-Πλατανοχωρίου από σήμερα είναι πραγματικότητα.

Τόλμησα αυτό το εγχείρημα, αν και δεν έχω σόγια και κουμπάρους …..αν και δεν είμαι «γέννημα θρέμμα» της Μαραθούσας......αν και είμαι γυναίκα!

Τότε, γιατί το έκανα; Απλά, διότι αγάπησα και αγαπώ αυτό τον ευλογημένο τόπο από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα στη Μαραθούσα (εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια),  διότι πιστεύω ότι οι άνθρωποι της αξίζουν ένα καλύτερο αύριο, διότι έχω χρόνο, διάθεση, γνώσεις, όρεξη να προσφέρω και να εργασθώ για το κοινό συμφέρον.

Τον ευγενή αγώνα μου θα τον δώσω, άλλωστε το υποσχέθηκα σε όσους με παρότρυναν. Κι ".....αν σε αυτόν τον αγώνα τελικά απομείνω μονάχη….κι αν με σχολιάσουν, με κατατρέξουν ……δε θα κάνω πίσω, δεν θα θυμώσω, δεν θα πάθω τίποτα…..ούτε σε αυτή τη ζωή, ούτε στη μέλλουσα....." (Σωκράτης ο Φιλόσοφος 470π.Χ.)

Φίλες και Φίλοι μου, που ψηφίζετε στη Μαραθούσα ακόμα και εσείς που κατοικείτε αλλού, αλλά εκείνη την ημέρα θα έρθετε, …..πριν ψηφίσετε ….ρωτήστε, ψάξτε, γνωρίστε όλους τους υποψηφίους, τα οράματά τους, τα προσόντα τους, τους στόχους τους, τα σχέδια τους.

Από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσω τις επισκέψεις στα σπίτια της Μαραθούσας. Για όσους κατοικούν εκτός Μαραθούσας θα έχουν την ευκαιρία  να ενημερώνονται μέσω του site η, facebook. Όσοι επιθυμούν μια πιο προσωπική επικοινωνία ας στείλουν το  τηλέφωνο τους σε μήνυμα για να τους καλέσω για να γνωριστούμε.

Προς το παρόν, ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Φωτεινή Δημ. Ψαθά